Sveriges Jerusalem Ankdamm Vatterstranden.com Peterson&Nygren
Välkommen till Sveriges Jerusalem.
Din guide till Jönköpings liv och nöjesliv.

Nyheter

Torsdagslista: RSS-topp-fem

Så här drygt en vecka efter att vi lanserat Sveriges Jerusalems eget rss-flöde vill vi passa på att tipsa om fem favoritflöden där ute. Håll till
godo.

 1. Macfeber
  En skön blogg med fokus på Apple-relaterade företeelser och produkter. Från skaparna bakom den inte helt okända länktipsartjänsten Buzz. Macfeber postar nyheter och länkar flera gånger om dagen.
  Macfeber.se

 2. Dagens Nyheter
  Majormedias enda rss-flöde? Flödet spottar ut sammanfattningar av de tjugo senaste nyheterna inrikes och utrikes.
  DN

 3. The Daily Report
  Jeffrey Zeldman som ligger bakom The Daily Report skulle kunna kategoriseras i facket ’webbräv’ – hans webbplats kom till världen redan 31 maj 1995. Författare till ’Designing with Web Standards’ och en av grundarna bakom the Web Standard Project bjuder dagligen på sina tankar kring webben och allt som oftast tips för människor som bygger webbplatser.
  Zeldman.com

 4. Nördnyheter
  Slashdot är en av webbens riktigt stora nyhetskällor när det kommer till geeknyheter. Divisen är ’News for nerds, stuff that matters’ och det säger det mesta.
  Slashdot

 5. iTunes Top 10 Songs
  I väntan på europalansering av Den Stora Musiknerladdartjänsten får vi nordbor hålla till godo med en topplistor över de mest populära låtarna på tjänsten.
  iTunes Top 10 Songs