Sveriges Jerusalem Ankdamm Vatterstranden.com Peterson&Nygren
Välkommen till Sveriges Jerusalem.
Din guide till Jönköpings liv och nöjesliv.

Nyheter

Ny klubb på Bongo

På torsdag drar en ny klubbsatsning igång på Bongo. Klubben kallas Good Times och först ut bakom skivspelarna är DJ Whitewood och Paul Who?. Den förstnämnde är från Jönköping och den senare kommer från Kanada. Klubben kommer bjuda på elektronisk dansmusik av senaste snitt och planen är att den ska äga rum varannan torsdag.

Vi fångade arrangören och DJn Whitewood för några frågor:

Vad kan besökaren förvänta sig på Good Times?
Good Times är stället för de som vill höra ny och bra elektronisk dansmusik blandat med edm-klassiker. Vi vill bjuda på bra musik, bra människor, bra stämning, helt enkelt en bra kväll för alla inblandade. Man behöver inte dansa om man inte vill (eller kan) även om vi i båset kommer att se till så att det blir omöjligt att sitta still. Tanken är också att kvällarna ska ha en internationell prägel musikmässigt så att alla vilsna utbytesstudenter i stan kan känna sig hemma.

Berätta mer om de som spelar!
Paul Who? är en kille från Kanada som är resident DJ för ett kanadensiskt skivbolag och han producerar även en del musik inom genren breaks. Han spelar allt möjligt från downtempo drum’n’bass till techno, men hans specialitet är breaks. DJ Whitewood är sedan en tid tillbaka electrofierad och spelar framförallt electro house med inslag av breaks, progressive, techno, synth och ibland även en och annan edm-klassiker från andra genres som dock oftast brukar levereras i form av någon udda remix.
**
En topp-fem inför torsdagen, tack!**
DJ Whitewoods topp fem, utan inbördes rankning:

Aril Brikha – Winter
Depeche Mode – Everything Counts (Oliver Huntemann and Stephan Bodzin Dub)
Prodigy – Smack My Bitch Up (D-Nox vs Beckers Remix)
Nathan Fake – Outhouse (Valentino Kanzyani Remix)
Three Imaginary Boys – Nobody Sayin (Loft 17 Club Mix)