Sveriges Jerusalem Ankdamm Vatterstranden.com Peterson&Nygren
Välkommen till Sveriges Jerusalem.
Din guide till Jönköpings liv och nöjesliv.

Nyheter

Måndagslistan: lokalwebb

Den lokala pressen håller sig, som bekant, inte med väluppdaterad webbupplaga, nyhetsrapportering och informationsspridning får istället hitta andra vägar på det världsomspännande datanätet, populärt känt som internet. Vi listar de enda fem vi kan hitta, med andra ord våra konkurrenter.

 1. Popfrilla
  Fokuserar helt på den så kallade alternativkulturen i Jönköping. Lite nyheter, lite demoband och lite forum, precis som det ska vara. Kan upplevas smal och innehållsfattig, men fyller en ack så viktig funktion.

Besök webbplatsen

 1. Radio Jönköping
  Webbplats vi gärna återkommer till flera gånger per dag. Bra nyhetsuppdatering och integrering med övrig verksamhet. Det enda vi saknar är en syndikering av nyheterna till våra RSS-läsare.

Besök webbplatsen

 1. Allt om Jönköping
  AOJ, som den kanske är mer känd som, fick nyligen en ansiktslyftning, men tyvärr går det inte dölja dåligt innehåll under en glassig yta. Mingelbilder är det starkaste inslaget på webbplatsen, som för övrigt sägs ha en högst tvivelaktig och relativt porrbaserad finansiering.

Besök webbplatsen

 1. TV4 Jönköping
  Lokalnyheterna på TV4 har en webbsida, tyvärr står det inte så mycket om nyheterna. Istället bränner man krutet på rörlig bild, tyvärr ligger alla inslag på en av världens segaste servrar. Bonus för väderprognoser.

Besök webbplatsen

 1. jonkoping.cc

Internetsvaret på suspekta annonsbaserade telefonkataloger (som ofta förekommer i bluffakturerande sammanhang). Ingår i ett stadsnätverk under .cc-domänen, men det hjälper inte. Undermåligt innehåll och dålig uppdatering.

Besök webbplatsen