Sveriges Jerusalem Ankdamm Vatterstranden.com Peterson&Nygren
Välkommen till Sveriges Jerusalem.
Din guide till Jönköpings liv och nöjesliv.

Nyheter

M2N – nytt evenemang på Kulturhuset

Det damp ner ett tips i vår inkorg om ett arrangemang med namnet M2N. Vi passade över ett par par frågor till Nina Josefsson som är en av arrangörerna.

Vad är det för evenemang ni anordnar 17:e mars?
Project M2N är en mindre typ av festival, som är till för att så många olika typer av människor ska kunna samlas på samma plats och samtidigt kunna göra det de själva är intresserade av. En plats för att träffa nya vänner, och samtidigt njuta av det man själv tycker om inom musiken!

Vad har ni för aktiviteter?
M2N är uppdelad i tre olika delar:

  • Dansgolv med en Dj som spelar allt från club, r’n’b till techno mm. Ett dancebattle kommer att äga rum mitt på dansgolvet någon gång under kvällen.
  • En scen med band från Jönköping, Gnosjö och Varberg. Här bjuds man på rock, skate, synth, pop musik med mera.
  • Vi kommer även att göra Nyfiket till ett karaokecafé där man själv får visa vad man går för! Här kommer även en sångare + gitarrist spela för oss under kvällens gång.

Vi har även någon liten extra grej att bjuda på, vilket blir en överaskning.Vi har ett tidsschema som gör att man kommer hinna uppleva allt under kvällen om man så vill, vilket är en del av det hela med just denna festival!

**Vilka är det som står bakom?
** Vi som står bakom detta är jag Nina Josefsson och Mikael Sauma ifrån JingSp på ED, som då gör detta i projektarbete nu i trean.
I samarbete med Kultur Jönköping och vår handledare Harald Winter.

Slutligen, vad betyder M2N?
M2N är en förkortning av ”Move to the night”.

Ps. Har du tips på spelningar, klubbar, festivaler eller andra arrangemang får du mer än gärna höra av dig till oss på info@sverigesjerusalem.com.