Sveriges Jerusalem Ankdamm Vatterstranden.com Peterson&Nygren
Välkommen till Sveriges Jerusalem.
Din guide till Jönköpings liv och nöjesliv.

Nyheter

Jönköpingsbloggar

Det verkar som alla personer med självaktning har en blogg (från engelskans weblog, närmast diskussionsdagbok på svenska). Vardagen betraktas och noteras, alla som vill kan och får läsa. Vi har samlat lite bloggar relaterade till Jönköping.

Här är vår topp fem:

http://word.subjektiv.se/
Välskriven blogg som rör sig på en liberal planhalva och handlar inte helt sällan om just politik. Omfånget, längden och frekvensen tyder på 1) han har mycket att säga och 2) han har mycket tid över…

http://sulansblog.blogspot.com/
Ankdammslegenden, också känd från Den Lokala Morgontidningen, har givetvis hakat på trenden och bloggar. Långa textblock, name dropping utan dess like och stundom riktigt läsvärd.

http://www.dirty-deluxe.net/blog/
Duktig formgivare från trakerna (fast numera verkar det vara Oslo som gäller). Smakfullt formgiven blogg med stor potential.

http://www.torg33.com/
En kollektiv blog bestående av två personer, varav minst den ena verkar vara bosatt i Jönköping. Reflektioner över livet och världen, ganska tillrättalagt och utan någon egentlig åsikt – alltjämt är det trevlig lsning.

http://www.frank.se/fagelbur/blog.asp
Reklambyrån Frank Kommunikation skriver också. Ingen regelrätt blogg ur teknisk synpunkt, men fortfarande skrivs det då och då. Kanske enda företag i Jönköping som bloggar?

Känner du till fler? Tipsa oss!