Sveriges Jerusalem Ankdamm Vatterstranden.com Peterson&Nygren
Välkommen till Sveriges Jerusalem.
Din guide till Jönköpings liv och nöjesliv.

Nyheter

Jönköpingsbloggar topp fem

Det var ungefär ett år sen sist vi sammanställde lite Jönköpingsbloggar. Bloggfenomenet växer sig allt starkare, vi har valt att tipsa om våra fem favoriter med lokal förankring. Utan inbördes ordning:

http://www.bertillindgren.com/bbb/
Ögonblicksbilder, ofta tagna med mobilkamera, när en yrkesverksam fotograf speglar sin samtid. En oerhört mängd självporträtt samsas med ursnitt av arbetsdagen, fenonem i vardagen och en del Norrahammar.

http://blogg.moderskeppet.se/
Mer foto, fast inte i dess egentliga form. Vanligtvis ses Mattias på Högskolan för lärande och kommunikation, där han missionerar programmet Photoshop. Detta är webbversionen, en kurs och en blogg.

http://miafriedner.blogg.se/
Med ett förflutet på JP (när börjar JP blogga? 2009? Dr Flycktbloggen!) handlar det här mest om bandet, Amores Perros, en herre vid namn Dan och lite annat. Frekvent kommentering.

http://www.bildbevis.se/
Ännu mer bilder, en del på Jönköping och en del på andra saker. Smakfullt och snyggt, det räcker oftast så.

http://word.subjektiv.se/
Fortfarande med, sen förra gången. Tycker mycket, skriver ännu mer. Texterna kan nog bäst beskrivas som kommentarer och lösningar på (politiska) problem. Vi tror det frekvensen ökar ju närmare valet vi kommer.

Vi väntar annars, med spänning på blog.hj.se, tills dess skrivs det en hel del i studentsfären på adressen http://www.hlk.hj.se/bloggar.htm

Vi listar givetvis fler Jönköpingsrelaterade bloggar på http://del.icio.us/sverigesjerusalem/blog – tipsa oss gärna om fler på http://www.sverigesjerusalem.com/tipsa

Och det finns ännu mer Jönköpingsrelaterat, skrivet, om du klickar på Jönköping på http://svensk.lemonad.org.

Blogg? Försvenskning av engelskan blog, kort för weblog – dagbok på webben.