Sveriges Jerusalem Ankdamm Vatterstranden.com Peterson&Nygren
Välkommen till Sveriges Jerusalem.
Din guide till Jönköpings liv och nöjesliv.

Nyheter

Jönköpingsbloggar 2008

Vi gillar bloggar. Vi låter våra RSS-läsare förfölja och samla in, det är en form av halvdokumentär/reality/inblick i människors liv och ett fenomen som växer och växer. Här har vi samlat våra bästa tips på Jönköpingsbloggar.

http://snowracer.se/
Välskriven blogg, där payoffen är ”Dagsstatus”. Behandlar vardagen på ett underfundigt sätt, någonstans hittar vi också ett visst fokus på träning. Kopplingen till domännamnet är dock oklar.

http://www.daniellesblogg.se/
Kanske den enda JP-relaterade bloggen, där Rookieredaktionens Danielle bloggar om allt möjligt. Vi önskar oss mer insyn om livet på Den Stora Morgontidningen.

http://lilykarin.blogspot.com/
En gammal favorit (vi intervjuade henne här) bloggar flitigt, främst om mode och sina egna alster. Hennes ehandel finns för övrigt på http://lilyofthevalley.se/.

http://knegarn.blogspot.com/
Knegarn kör truck och gör musik. Och skriver om det i sin blogg. Vardagsbetraktelser, mycket underhållande i all sin enkelhet.

http://emildanielsson.blogspot.com/
Jönköpings främste ambassadör, Emil Danielsson (eller FMJ-Emil), gästade Expressens bloggplattform får en tid sedan. Det gav tydligen mersmak, för nu är det en egen blogg som gäller.

Förra årets urval hittar du här.

Har du hittat någon bra, Jönköpingsrelaterad, blogg? Tipsa oss gärna, använd kommenatarsfältet!