Sveriges Jerusalem Ankdamm Vatterstranden.com Peterson&Nygren
Välkommen till Sveriges Jerusalem.
Din guide till Jönköpings liv och nöjesliv.

Nyheter

Jönköping på Facebook, del 2

Hur ser Jönköping ut på Facebook? Vi gjorde en genomgång i september förra året och mycket har hänt sen dess. Vi svämmas över av inbjudningar, appar som ska installeras och vänförfrågningar. Men få lokala aktörer har sett fördelarna ur marknadsföringssynpunkt.

Klubbarna har börjat dra nytta av den sociala marknadsföringen, med Enkelt på Apt och Future Retro på Bongo. Bland krogarna är det tunnare, vi hittar bara Bongo (som har mer än en grupp tillägnade sig) och lite mer svårtillgängliga O’Learys.

Staden har givetvis en egen stor grupp, Jönköping City, med ungefär lika många medlemmar som hyllningsgruppen till kebabsåsen. Rockscenen har också en grupp och Huskvarna Folkets Park är en egen användare. Kommande Filmfestivalen syns också på sajten. HV71 har många trogna fans på Fejan, IK Tord är något mindre. Jnytt finns där, gratismedia finns också representerat i form av React.

I skolvärlden finns bland annat Högskolan, Peset och Bäckadal. Annat utbildningsrelaterat är Moderskeppet.

Givetvis finns också Sveriges Jerusalem representerade. Tipsa gärna om dina bästa jönköpingsrelaterade Facebooklänkar i kommentarerna.