Sveriges Jerusalem Ankdamm Vatterstranden.com Peterson&Nygren
Välkommen till Sveriges Jerusalem.
Din guide till Jönköpings liv och nöjesliv.

Nyheter

En intensiv påskhelg!

En spännande påskhelg ritar upp sig i vår agenda. Här följer vårt tvärsnitt av godsaker:

Friends of Bongo
Bongo bjuder in sina vänner för en onsdag-i-månaden (tillsammans med sitt övriga onsdagskoncept). Första omgången ser vi undertecknade bjuda på kalas. Vi ser det som en lansering av vår nya webbplats och mycket kul kommer hända. Onsdagen har, förmodligen, också något annat fint påsksammanhangsnamn.

Läs mer

Jkpg United
Upplaga två av United bjuder på liveband, DJs och toastare när Ease Down, Just Like Music och Nice It Up kokar samman en fin skärtorsdagssoppa. Förra året blev det succé, vi ser ingen som helst anledning att det skulle bli annorlunda i år. Det är som juldagen, fast bättre.
Läs mer

Brunch med Mago
Ease Down går på det beprövade konceptet med brunch, platsen är Bongo och dagen är påskafton. Live upplever vi Mago, ljud och bild sätter bakgrunden till en utsökt frukostlunch.

Håkan Hellström i Huskvarna Folkets Park
Håkan Hellström gästar Huskvarna Folkets Park. Med en ny platta i bagaget och en iver att stå på scen tror vi det kan bli en höjdarkväll, Påskafton och allt.
Läs mer

Chic Sounds på Bongo
Joel Mull, DJ LaFleur och Johan Bacto lirar svängig house och funkig techno. Platsen är Bongo och det kan bli hur bra som helst. En skön kväll, en bra påskdag, med andra ord. Bonusen är att vi är lediga dagen efter.
Läs mer

Givetvis uppdateras vår agenda i realtid: